Profiel

Toen ik een aantal jaar geleden een lijstenmakerij binnenstapte in mijn toenmalige woonplaats Arnhem wist ik meteen dat ik op mijn plek was. Soms gebeurt je zoiets. Ik bekeek de werkplaats met hongerige kinderogen en besefte me dat ik voor het verkeerde beroep had gekozen.

Het werken met mooie foto’s, prenten, posters en schilderijen trekt me al sinds jonge leeftijd. Ik stopte als kind al LP’s en foto’s van mijn favoriete artiesten in lijsten. Tevens was ik vroeger een onuitputtelijke knutselaar en stond ik, jong als ik was, hele dagen ijverig te zagen in de schuur in onze achtertuin.

In 2014 besloot ik na een lange reis door verschillende werelddelen dat ik een lijstenmakerij wilde beginnen. Ik had veel tijd om handen en dus begon ik Frame by Frame. Eerst aan huis, even later verhuisde ik mijn – inmiddels gegroeide – bedrijfje naar de Gorterplaats in Nijmegen, onderdeel van de creatieve werkomgeving die de Splendorfabriek heet.

Naast mijn werk als zelfstandig lijstenmaker werk ik parttime in een winkel voor Outdoor & Travel in het Nijmeegse centrum. Een andere grote passie naast het werken met hout is het maken van mooie reizen, of wandeltochten in de (bij voorkeur) ruige natuur. Ik ben een fervent liefhebber van Groot-Brittannië, IJsland en Scandinavië.

Als ik niet werk of buiten ben geniet ik van goede muziek, concerten en van het spelen in een (amateur) band.