Profiel

Toen ik een aantal jaar geleden een lijstenmakerij binnenstapte in mijn toenmalige woonplaats Arnhem wist ik meteen dat ik op mijn plek was. Soms gebeurt je zoiets. Ik bekeek de werkplaats en besefte ik me dat ik weer met mijn handen wilde gaan werken.

Het werken met mooie foto’s, prenten, posters en schilderijen trekt me al sinds jonge leeftijd. Ik stopte als kind al LP’s en foto’s van mijn favoriete artiesten in lijsten. Tevens was ik vroeger een onuitputtelijke knutselaar en stond ik, jong als ik was, hele dagen ijverig te zagen in de schuur in onze achtertuin.

In 2014 besloot ik na een lange reis dat ik een lijstenmakerij wilde beginnen. Ik had veel tijd om handen en dus begon ik Frame by Frame. Eerst aan huis, even later verhuisde ik mijn – inmiddels gegroeide – bedrijfje naar de Gorterplaats in Nijmegen, onderdeel van de creatieve werkomgeving die de Splendorfabriek heet.

Naast mijn werk als zelfstandig lijstenmaker ben ik student aan de Pabo en werk ik parttime als onderwijsondersteuner in het speciaal basisonderwijs. Een andere grote passie naast mijn werk is het maken van mooie reizen, of wandeltochten in de (bij voorkeur) ruige natuur. Ik ben een groot liefhebber van Groot-Brittannië, IJsland en Scandinavië.

Als ik niet werk of buiten ben geniet ik van goede muziek, concerten en van het spelen in een (amateur-)band.